EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

CareerOpportunities

What Story Will You Tell?
Apply Now >>    
Job ID :
59899BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tutkimuspalveluiden toimittaja. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 18 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 55 000 työntekijää yli 55 maassa. Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa ja Vantaalla (Vantaankosken juna-aseman läheisyydessä) ja työllistämme yhteensä noin 700 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Kaikilla työntekijöillämme on yhteiset 4i -arvot : Integrity, Intensity, Innovation ja Involvement.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa ja kasvattamaan laboratorio¬tuottavuutta. Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.

Määräaikaisia työntekijöitä tuotantoon / Manufacturing technician
Vantaa, Finland

Haemme Vantaan toimipisteeseemme Sample Preparation & Analysis liiketoiminnan instrumenttituotantoon useita työntekijöitä määräaikaisiin n. 7 kuukauden työsuhteisiin. Työt alkavat helmikuussa.

Tehtävässä pääset toimimaan mielenkiintoisissa ja monipuolisissa terveysteknologialaitteiden valmistustehtävissä. Etsimämme henkilö on tarkka, järjestelmällisesti työskentelevä ja positiivinen tiimipelaaja. Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan innovatiivisessa ja kansainvälisessä työympäristössä.

Työtehtävän vastuualueet:

  • Instrumenttien kokoonpanotyöt
  • Instrumenttien säädöt ja koestustyöt

Tarvittavat tiedot ja taidot:

  • Elektroniikka- tai automaatioasentajan koulutus tai vastaava koulutus tai meneillään olevia alan opintoja
  • Hyvät IT-taidot

Hakemuksen sekä CV:n pyydämme toimittamaan rekrytointijärjestelmämme, https://jobs.thermofisher.com, kautta 21.1. mennessä.

*IND-EMEA
*LI-KP1Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE