EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

CareerOpportunities

What Story Will You Tell?
Apply Now >>    
Job ID :
60200BR
Location :
Finland - Joensuu
:
Job Description
Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tutkimuspalveluiden toimittaja. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 17 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa.

Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa ja Vantaalla ja työllistämme yhteensä noin 700 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Kaikilla työntekijöillämme on yhteiset 4i -arvot : Integrity, Intensity, Innovation ja Involvement.
Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa ja kasvattamaan laboratorio¬tuottavuutta. Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.

Haemme Joensuun tehtaalle


Tuotannon työnjohtajaa, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Tehtävänäsi on toimia tuotantotiimin esimiehenä ja vastata tuottavuuden ja laadun toteutumisesta oman vastuualueesi osalta.
Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa ammatillista tutkintoa
- Muovituotannon tuntemusta
- Näyttöä esimiestehtävistä
- Motivointi- , ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja
- Kykyä ja halua kehittää tiimiäsi ja vastuualuettasi
- Tiimihenkisyyttä sekä myös itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- Paineensietokykyä
- Viestintätaitoja
- Eduksi katsomme tuotantoprosessimme ja - ympäristön sekä GMP -vaatimusten tuntemuksen. Lisäksi arvostamme työlainsäädännön tuntemista.

Thermo Fisher Scientific Oy tarjoaa sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän osana maailman johtavaa tutkimuspalvelujen toimittajaa.
Lisätietoja työtehtävästä antaa Marko Mononen, puh. 050 465 1003, 12.01.2018 klo 12-13. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 21.01.2018 mennessä työpaikkasivustomme kautta: https://jobs.thermofisher.com/. Viite: 60200BR.


Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE