EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

CareerOpportunities

What Story Will You Tell?
Apply Now >>    
Job ID :
61215BR
Location :
Finland - Joensuu
:
Job Description
Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tiedettä ja tutkimusta palveleva toimittaja terveydenhoidon, teollisuuden ja tutkimuksen alueella. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 20 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 65 000 asiantuntijaa globaalisti.
Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa, kasvattamaan laboratoriotuottavuutta, varmistamaan, että käyttämämme ruoka on turvallista sekä suojelemaan ympäristöä.

Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa sekä Vantaalla ja työllistämme yhteensä 800 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Työllistämme mm. eri insinööritieteiden osaajia, kemistejä, mikrobiologeja sekä bioinformatiikan osaajia. Suomessa kehitämme ja valmistamme pipettejä, kuoppalevylukijoita, kliinisen kemian sekä teollisen kemian analysaattoreita, laboratorioautomaatioratkaisuja sekä ruoan turvallisuuteen liittyviä tuotteita.
Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.

Kesätyöntekijät
Joensuu, Finland

Haemme koneenvalvojia, Machine Operator, kesätyöntekijöiksi tuotantoon.

Työssäoloaika määräytyy vuorojen mukaan, sovittavissa.

1.Tehtävän tarkoitus

Koneenvalvojan vastuulla on tuotannon ruiskuvaluprosessin sekä automaattien prosessinvalvonta/ylläpito ja tuotteiden (lopputuotteet/ puolivalmisteet) pakkaaminen voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti sekä dokumentointi voimassa olevan ohjeistuksen/standardien mukaisesti.

2.Tehtävän sisältö
  • Muovituotannon ruiskuvalukoneiden, automaattien, pakkauskoneiden ja laitteiden prosessivalvonta sekä häiriönpoistot
  • Tuotteiden (lopputuotteet/ puolivalmisteet) laadunvalvonta voimassa olevan ohjeistuksen/standardien mukaisesti
  • Tuotteiden pakkaaminen ja pakkaustarvikkeiden varastointi voimassa olevan ohjeistuksen/standardien mukaisesti
  • Ohjeiden/ standardien mukainen dokumentointi
  • Siisteyden ja järjestyksen ylläpito
  • Osallistuminen poikkeamien käsittelyyn (sisäiset/ ulkoiset)
  • Jatkuva prosessin parantaminen (PPI/ JDI) ja osallistuminen työkiertoon
  • Muut esimiehen määräämät tehtävät

3.Vastuut

Vastuu tuottavuuden ja laadun toteutumisesta voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti, työturvallisuutta noudattaen, epäkohtiin puuttuen sekä työyhteisöä ja TFS:n arvoja kunnioittaen.

Lisätietoja työpaikasta antaa Arto Kuivalainen, puh. 050 – 526 6975 päivittäin klo 8:00 – 16:00. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2018 mennessä työpaikkasivuston kautta: https://jobs.thermofisher.com/. Viite: 61215BR. Käymme hakemuksia läpi myös hakuaikana.

*IND-EMEA
*LI-KP1


Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE