EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

CareerOpportunities

What Story Will You Tell?
Apply Now >>    
Job ID :
61432BR
Location :
Finland - Joensuu
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tiedettä ja tutkimusta palveleva toimittaja terveydenhoidon, teollisuuden ja tutkimuksen alueella. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 20 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 65 000 asiantuntijaa globaalisti.
Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa, kasvattamaan laboratoriotuottavuutta, varmistamaan, että käyttämämme ruoka on turvallista sekä suojelemaan ympäristöä.

Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa sekä Vantaalla ja työllistämme yhteensä 800 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Työllistämme mm. eri insinööritieteiden osaajia, kemistejä, mikrobiologeja sekä bioinformatiikan osaajia. Suomessa kehitämme ja valmistamme pipettejä, kuoppalevylukijoita, kliinisen kemian sekä teollisen kemian analysaattoreita, laboratorioautomaatioratkaisuja sekä ruoan turvallisuuteen liittyviä tuotteita.
Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.

Pipettikokoonpanijat, Pipette Assembly Worker, kesätyöntekijät.
Finland, Joensuu

Hamme Joensuun tehtaallemme kesätyöntekijöiksi pipettikokoonpanijoita.
Työssäoloaika vaihtelevasti kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka sopimuksen mukaisesti.

 1. Tehtävän tarkoitus

Kokoonpanijan vastuulla on tuotteiden kokoonpano, laadunvalvonta, kalibrointi, pakkaaminen, varastointi sekä dokumentointi voimassa olevan ohjeistuksen/standardien mukaisesti.
 1. Tehtävän sisältö
 • Pipettien ja muiden nesteenannosteluun valmistettavien tuotteiden ja niihin liittyvien varaosien kokoonpano, kalibrointi sekä pakkaus
 • Kokoonpanosarjat tehdään tuotantosuunnitelman mukaisesti tuotantosoluissa
 • Kalibrointi tehdään kalibrointiin tarkoitetussa erillisessä tilassa, jonka jälkeen tuotteet pakataan ohjeiden mukaisesti pakkaamossa
 • Muut kokoonpanossa valmistettavat tuotteet valmistetaan erillisten ohjeiden mukaisesti
 • Ohjeiden/ standardien mukainen dokumentointi
 • Siisteyden ja järjestyksen ylläpito
 • Osallistuminen poikkeamien käsittelyyn (sisäiset/ ulkoiset)
 • Jatkuva prosessin parantaminen (PPI/ JDI) ja osallistuminen työkiertoon
 • Muut esimiehen määrittelemät tehtävät

 1. Vastuut


Vastuu tuottavuuden ja laadun toteutumisesta voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti, työturvallisuutta noudattaen, epäkohtiin puuttuen sekä työyhteisöä ja TFS:n arvoja kunnioittaen.
Lisätietoja kesätyöpaikasta antaa Ilpo Tuunainen, puh. 0400 500 101 päivittäin klo 9 - 14. Lähetäthän hakemuksesi 31.3.2018 mennessä työpaikkasivuston kautta: https://jobs.thermofisher.com/.
Viite: 61432BR. Käymme hakemuksia läpi myös hakuaikana.

*IND-EMEA
*LI-KP1Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE