EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
59898BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tiedettä ja tutkimusta palveleva toimittaja terveydenhoidon, teollisuuden ja tutkimuksen alueella. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 20 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 65 000 asiantuntijaa globaalisti.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa, kasvattamaan laboratoriotuottavuutta, varmistamaan, että käyttämämme ruoka on turvallista sekä suojelemaan ympäristöä.

Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa sekä Vantaalla ja työllistämme yhteensä 800 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Työllistämme mm. eri insinööritieteiden osaajia, kemistejä, mikrobiologeja sekä bioinformatiikan osaajia. Suomessa kehitämme ja valmistamme pipettejä, kuoppalevylukijoita, kliinisen kemian sekä teollisen kemian analysaattoreita, laboratorioautomaatioratkaisuja sekä ruoan turvallisuuteen liittyviä tuotteita.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.

Thermo Fisher Scientific Oy on mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa!

Kesätyöntekijäksi instrumentti- tai automaatiotuotantoon / Manufacturing summer trainee

Haemme Vantaan toimipisteeseemme Clinical Diagnostics Systems ja Sample Preparation & Analysis -liiketoimintojen instrumentti- ja automaatiotuotantoihin useita kesätyöntekijöitä määräaikaisiin n. 3 kuukauden työsuhteesiin. Työtehtävät alkavat touko- ja kesäkuussa sekä kestävät elokuun loppuun.

Tehtävässä pääset toimimaan mielenkiintoisissa ja monipuolisissa terveysteknologialaitteiden valmistustehtävissä. Etsimämme henkilö on tarkka, järjestelmällisesti työskentelevä, positiivinen tiimipelaaja. Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan innovatiivisessa ja kansainvälisessä työympäristössä.

Työtehtävän vastuualueet:

  • Instrumenttien kokoonpanotyöt
  • Instrumenttien ja automaatiolinjojen säädöt ja koestustyöt

Tarvittavat tiedot ja taidot:

  • Elektroniikka- tai automaatioasentajan koulutusta tai vastaavaa koulutusta tai meneillään olevia alan opintoja sekä IT-taitoja

Hakemuksen sekä CV:n pyydämme toimittamaan rekrytointijärjestelmämme, https://jobs.thermofisher.com, 18.3.2018 mennessä. Ref. 59898BR.

*IND-EMEA
*LI-KP1Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search