EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
62000BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tiedettä ja tutkimusta palveleva toimittaja terveydenhoidon, teollisuuden ja tutkimuksen alueella. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 20 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 65 000 asiantuntijaa globaalisti.
Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa, kasvattamaan laboratoriotuottavuutta, varmistamaan, että käyttämämme ruoka on turvallista sekä suojelemaan ympäristöä.

Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa sekä Vantaalla ja työllistämme yhteensä 800 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Työllistämme mm. eri insinööritieteiden osaajia, kemistejä, mikrobiologeja sekä bioinformatiikan osaajia. Suomessa kehitämme ja valmistamme pipettejä, kuoppalevylukijoita, kliinisen kemian sekä teollisen kemian analysaattoreita, laboratorioautomaatioratkaisuja sekä ruoan turvallisuuteen liittyviä tuotteita.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.

Työntekijöitä tuotantoon / Manufacturing technician

Haemme Vantaan toimipisteeseemme Sample Preparation & Analysis -liiketoiminnon instrumentti- ja nesteannostelukasettituotantoon useita työntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 asti. Tehtävässä voi aloittaa mahdollisimman pian.

Tehtävässä pääset toimimaan mielenkiintoisissa ja monipuolisissa terveysteknologialaitteiden valmistustehtävissä. Etsimämme henkilö on tarkka, järjestelmällisesti työskentelevä, positiivinen tiimipelaaja. Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan innovatiivisessa ja kansainvälisessä työympäristössä.

Työtehtävän vastuualueet:
Instrumenttien kokoonpanotyöt, säädöt ja koestustyöt tai nesteannostelukasettien kokoonpanotyöt

Tarvittavat tiedot ja taidot:

  • Instrumenttien kokoonpanotöissä arvostamme elektroniikka- tai automaatioasentajan tai vastaavaa koulutusta tai meneillään olevia alan opintoja sekä hyviä IT-taitoja sekä kokemusta kokoonpanotehtävistä
  • Nesteannostelukasettien kokoonpanotyössä arvostamme tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta

Hakemuksen sekä CV:n pyydämme toimittamaan rekrytointijärjestelmämme, https://jobs.thermofisher.com, kautta 18.3.2018 mennessä. Haethan tehtävää kuitenkin pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ref. 62000BR.

*IND-EMEA
*LI-KP1Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search