EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
62770BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tiedettä ja tutkimusta palveleva toimittaja terveydenhoidon, teollisuuden ja tutkimuksen alueella. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 20 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 65 000 asiantuntijaa globaalisti.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa, kasvattamaan laboratoriotuottavuutta, varmistamaan, että käyttämämme ruoka on turvallista sekä suojelemaan ympäristöä.

Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa sekä Vantaalla ja työllistämme yhteensä 800 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Työllistämme mm. eri insinööritieteiden osaajia, kemistejä, mikrobiologeja sekä bioinformatiikan osaajia. Suomessa kehitämme ja valmistamme pipettejä, kuoppalevylukijoita, kliinisen kemian sekä teollisen kemian analysaattoreita, laboratorioautomaatioratkaisuja sekä ruoan turvallisuuteen liittyviä tuotteita.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.

Thermo Fisher Scientific Oy on mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa!


Kesätyöntekijäksi reagenssituotantoon/ Reagents production summer trainees
Vantaa, Finland

Haemme Vantaan toimipisteeseemme Clinical Diagnostics Systems –liiketoiminnan reagenssituotantoon
kesätyöntekijöitä määräaikaiseen n.3 kuukauden työsuhteeseen 1.6.-31.8.2018 väliseksi ajaksi.

Tehtävässä pääset toimimaan reagenssituotannossa pakkaamon ja pullotuksen monipuolisissa tehtävissä. Etsimämme henkilö on huolellinen, tarkka ja aikaansaava sekä pystyy itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaa toimia myös osana tiimiä.

Työtehtävän vastuualueet:

  • Reagenssien pakkaaminen
  • Reagenssien pullotus
  • Materiaalin tulostus

Tarvittavat tiedot ja taidot:

  • Kemian alan opiskelu katsotaan eduksi
  • Joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä kommunikointitaitoja

Hakemuksen sekä CV:n pyydämme toimittamaan rekrytointijärjestelmämme, https://jobs.thermofisher.com, kautta 18.3.2018 mennessä. Ref. 62770BR.

*IND-EMEA
*LI-KP1Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search