EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
60263BR
Location :
Denmark - Roskilde
:
Job Description

Kunne du tænke dig at være en del af en travl hverdag i et internationalt miljø med mange selvstændige opgaver? Er du fleksibel og service minded, og kunne du tænke dig at arbejde i en branche, der arbejder med renrumsmiljøer og GMP? Så er det måske dig vi søger?

Hos Thermo Fisher Scientific fremstiller vi produkter der bruges i banebrydende forskning og til produktion af livsvigtig medicin. Vores kunder er laboratorier, hospitaler, forskningcentre samt diagnostik- og medicinalvirksomheder i hele verden. I Danmark beskæftiger virksomheden ca. 500 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat I Roskilde.

Vi søger en elektriker til vedligehold af el-installationer og drift af forsyningsanlæg til renrum, produktion, og laboratorier. Din opgave bliver bla. at sørge for optimale forhold for renrumsmiljøer herunder håndtering af ventilations- og CTS anlæg.

Om jobbet

Du vil blive en del af facility management, hvor vi er 4 medarbejdere, der supporterer produktionen, og de omkringliggende bygninger. Vi har et tæt samarbejde med vedligeholdelses afdelingen, der består af 19 medarbejdere.

Primære arbejdsopgaver

  • Servicering, reparation og vedligehold af el-installationer
  • Bestilling af materiale til egne projekter
  • Håndtere eksterne håndværkere
  • Supportere ved ombygning og tilbygning
  • Bidrage til et sikkert arbejdsmiljø
  • Øvrigt forefaldende arbejde og rutinemæssige vedligeholdelses opgaver

Vi stræber efter en dagligdag med godt humør, faglige udfordringer og løbende forbedringer. Du bliver en del af et større team med forskellige kompetencer, så der vil være rig lejlighed for sparring og faglig udvikling.


Om dig

Du får en bred kontaktflade, og det er derfor vigtigt at du trives i et miljø, hvor der er mange der efterspørger dine kompetencer. Samtidig skal du trives i en virksomhed i forandring og være i stand til at planlægge og prioritere dine egne opgaver.

Derudover forventer vi at du

  • Er uddannet som elektriker eller industri elektriker
  • Har gode IT kompetencer, da vi bruger IT i vores daglige arbejde
  • Kan formulere dig på dansk og engelsk i både skrift og tale
  • Kendskab til LEAN, 5S og GMP er en fordel
Vi lægger vægt på, at du er udadvendt, imødekommende og kan tale med alle. Du har et service gen, er god til at strukturere dit arbejde og parat til at tage evt. nye opgaver. Du er energisk, arbejder selvstændigt og effektivt, og er god til at bevare overblikket.
Du har gode samarbejdsevner, og værdsætter et godt arbejdsklima, hvor fleksibilitet, sammenhold og faglig stolthed er nøgleord.


Om os

Vi tilbyder en virksomhedskultur, hvor du har mulighed for at udvikle dig. Thermo Fisher Scientific er en international virksomhed i stor vækst. Til din trivsel tilbydes gode kolleger med godt humør, et sundhedscenter, aktiv personale forening, sociale arrangementer, samt en kantine med et sundt og varierende udbud.

Læs mere om Thermo Fisher Denmark her: http://jobs.thermofisher.com/page/show/Denmark

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Facility Chef Peter S Johansen. på tlf: 50518274

Ansøgningsfrist d. D. 9. april 2018Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search