EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
64307BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tiedettä ja tutkimusta palveleva toimittaja terveydenhoidon, teollisuuden ja tutkimuksen alueella. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 20 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 65 000 asiantuntijaa globaalisti.
Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa, kasvattamaan laboratoriotuottavuutta, varmistamaan, että käyttämämme ruoka on turvallista sekä suojelemaan ympäristöä.

Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa sekä Vantaalla ja työllistämme yhteensä 800 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Työllistämme mm. eri insinööritieteiden osaajia, kemistejä, mikrobiologeja sekä bioinformatiikan osaajia. Suomessa kehitämme ja valmistamme pipettejä, kuoppalevylukijoita, kliinisen kemian sekä teollisen kemian analysaattoreita, laboratorioautomaatioratkaisuja sekä ruoan turvallisuuteen liittyviä tuotteita.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.


Varastotyöntekijä / warehouse worker
Vantaa, Finland

Haemme Vantaan toimipisteeseemme varastoon kahta määräaikaista työntekijää. Työt alkavat mahdollisimman pian ja määräaikaisuus on 31.8.2018 saakka.

Tehtäviisi kuuluu vastaanotto, keräily- sekä lähetystoiminnot viidentoista hengen tiimissä. Tehtävässä pääset toimimaan itsenäisesti vastuullisessa roolissa ja työskentelemään globaalien asiakkuuksien parissa.

Etsimämme henkilö on huolellinen, tarkka ja aikaansaava sekä pystyy itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaa toimia myös osana tiimiä.

Työtehtävä edellyttää:

  • Huolellisuutta ja hyvää yhteistyökykyä
  • Joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä kommunikointitaitoja
  • Suomen kielen taitoa
  • Valmiutta kehittää omaa osaamista sekä tiimin toimintoja

Eduksi katsotaan:

  • Trukinajotaito (pitäen sisällään korkeahyllyjen trukit)
  • Aikaisempi kokemus varastotyöntekijän tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antaa Warehouse Manager, Aki Savonen, puh. 010 329 2774 ti 20.3. klo 12-13. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.3.2018 mennessä työpaikkasivuston kautta: https://jobs.thermofisher.com/. Viite: 64307BR.

*IND-EMEA
*LI-KP1Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search