EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
64736BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tiedettä ja tutkimusta palveleva toimittaja terveydenhoidon, teollisuuden ja tutkimuksen alueella. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 20 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 65 000 asiantuntijaa globaalisti.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa, kasvattamaan laboratoriotuottavuutta, varmistamaan, että käyttämämme ruoka on turvallista sekä suojelemaan ympäristöä.

Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa sekä Vantaalla ja työllistämme yhteensä 800 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Työllistämme mm. eri insinööritieteiden osaajia, kemistejä, mikrobiologeja sekä bioinformatiikan osaajia. Suomessa kehitämme ja valmistamme pipettejä, kuoppalevylukijoita, kliinisen kemian sekä teollisen kemian analysaattoreita, laboratorioautomaatioratkaisuja sekä ruoan turvallisuuteen liittyviä tuotteita.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.

Thermo Fisher Scientific Oy on mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa!


Customer Service and Export Specialist summer trainee/kesätyöntekijä
Vantaa, Finland


Haemme kahta Customer Service and Export Specialistia määräaikaiseen työtehtävään kesätyöntekijäksi Thermo Fisher Scientific Oy Vantaan toimipisteeseen (kesä – elokuu 2018).

Työtehtävän vastuualueet:

 • Vientitilausten käsittely
 • Toimituksen kokonaissunnittelu (aikataulutus ja reititys)
 • Vientidokumenttien laatiminen
 • Toimitusten seuraaminen
 • Vientidokumenttien arkistoiminen
 • Rahtilaskujen tarkastaminen
 • Asiakaskyselyihin vastaaminen
 • Asiakaspalautteen käsitteleminen

Tarvittavat tiedot ja taidot:

 • Kaupallinen peruskoulutus tai meneillään olevat kaupalliset opinnot (merkonomi, tradenomi)
 • Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi
 • Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Microsoftin office –ohjelmien hallitseminen

Haettavalta henkilöltä edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta, reipasta otetta työhön sekä nopeaa ratkaisuntekotaitoa ja paineensietokykyä. Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan innovatiivisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Yritykseemme voi tutustua lähemmin www.thermoscientific.com.


Hakemuksen sekä CV:n pyydämme toimittamaan rekrytointijärjestelmämme, https://jobs.thermofisher.com, kautta 28.3.2018 mennessä. Ref. 64736BR.

*IND-EMEA
*LI-KP1Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search