EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

CareerOpportunities

What Story Will You Tell?
Apply Now >>    
Job ID :
49435BR
Location :
Denmark - Roskilde
:
Job Description

Roskilde

Kunne du tænke dig at være den der står for at arbejde med automatisering og styring af robotter i produktionen hos Thermo Fisher Scientific? Kan du se mulighederne i automatiseringen og skabe ideer? Så er det måske dig vi søger til jobbet som robot tekniker/mekaniker på vores Roskilde site?

Hos Thermo Fisher Scientific fremstiller vi produkter der bruges i banebrydende forskning og til produktion af livsvigtig medicin. Vores kunder er laboratorier, hospitaler, forskningcentre samt diagnostik- og medicinalvirksomheder i hele verden. I Danmark beskæftiger virksomheden 500 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat I Roskilde.

Stillingen som robot tekniker er nyoprettet, og du har derfor mulighed for selv at være med til at præge retningen indenfor nogle faste rammer. Du kommer til at fungere i alle lag af organisation, så du skal i høj grad være en team player og søge samarbejdet.

Om jobbet


Du vil blive en del af vedligeholdelsesafdelingen, hvor vi er 19 medarbejdere, der supporterer produktionen. Som robot tekniker vil du støtte produktionen i forhold til opsætning-programmering samt reparation og vedligeholdelse af robotter (ABB- Kuka- Fanuc samt Wittmann m.fl.) som hovedsageligt bruges til håndtering af emner efter plast sprøjtestøbemaskiner.

Primære arbejdsopgaver

 • Opsætning samt fejlfinding og programmering af robotter
 • Vedligeholdelse af diverse robotter efter planerne
 • Deltagelse i projektarbejde F.eks. i forbindelse med indkøb af nyt udstyr i tæt samarbejde med projekt afdeling
 • Komme med forslag til optimering af udstyr i dit område
 • Sørge for ryddelighed og 5S på området
 • Sætte kvalitet i højsædet i samråd med QR
 • Bidrage til et sikkert arbejdsmiljø


Vi stræber efter en dagligdag med godt humør, faglige udfordringer og løbende forbedringer. Du bliver en del af et større team med forskellige kompetencer, så der vil være rig lejlighed for sparring og faglig udvikling.

Om dig


Du får en bred kontaktflade, og det er derfor vigtigt at du trives i et miljø, hvor der er mange der efterspørger dine kompetencer. Samtidig skal du trives i en virksomhed i forandring og være i stand til at planlægge og prioritere dine egne opgaver. Derudover skal du:

 • Være uddannet som robot tekniker /mekaniker eller lignende
 • Have arbejdet med robotter inkl. programmering
 • Have erfaring med fejlfinding på anlæg med robotter
 • Have gode IT kompetencer, da vi bruger IT i vores daglige arbejde
 • Have kendskab til LEAN, 5S og GMP er en fordel


Vi lægger vægt på, at du kan tage ansvar og er omhyggelig og kvalitetsbevist i dit arbejde.Din personlighed bør være kendetegnet ved en struktureret og analystisk arbejdsmåde. Du er vedholdende og omhyggelig, og tager ejeskab for de opgaver du arbejder med. Du er energisk, og arbejder selvstændigt og er god til at bevare overblikket selvom du har mange bolde i luften. Du har gode samarbejdsevner, og værdsætter et godt arbejdsklima, hvor fleksibilitet, sammenhold og faglig stolthed er nøgleord. Du har god ordenssans, og har gode dansk og engelsk kundskaber i både skrift og tale.


Om os


Vi tilbyder en virksomhedskultur, hvor du har mulighed for at udvikle dig. Thermo Fisher Scientific er en international virksomhed i stor vækst med rig lejlighed for sparring og faglig udvikling. Til din trivsel tilbydes gode kolleger med godt humør, et sundhedscenter, aktiv personale forening, sociale arrangementer, samt en kantine med et sundt og varierende udbud. Ansættelse sker i henhold til overenskomst.


Vi glæder os til at høre fra dig


Har du spørgsmål til stillinlgen er du meget velkommen til at kontakte vedligeholdelseschef David Poorhamidi tlf: 53604243 eller mail: david.poorhamidi@thermofisher.com

Ansøgningsfrist d. 8 juni 2017Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE