EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
66473BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job DescriptionThermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tiedettä ja tutkimusta palveleva toimittaja terveydenhoidon, teollisuuden ja tutkimuksen alueella. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 20 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 65 000 asiantuntijaa globaalisti. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa, kasvattamaan laboratoriotuottavuutta, varmistamaan, että käyttämämme ruoka on turvallista sekä suojelemaan ympäristöä.Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa sekä Vantaalla ja työllistämme yhteensä 800 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Työllistämme mm. eri insinööritieteiden osaajia, kemistejä, mikrobiologeja sekä bioinformatiikan osaajia. Suomessa kehitämme ja valmistamme pipettejä, kuoppalevylukijoita, kliinisen kemian sekä teollisen kemian analysaattoreita, laboratorioautomaatioratkaisuja sekä ruoan turvallisuuteen liittyviä tuotteita.


Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.Myyntiassistentti
Vantaa, Finland


Haemme Vantaan toimipisteeseemme kotimaan asiakaspalveluun ja ImmunoDiagnostics Divisioonan (IDD) allergia- ja autoimmuunidiagnostiikkatuotteiden myyntiorganisaation myyntiassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2019 saakka.


Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä osana dynaamista myyntitiimiä. Sinua odottaa mukava työilmapiiri ja tiimi, jossa ollaan valmiina joustamaan ja auttamaan toisia. Työtehtävät ovat monipuolisia ja tehtävässä on myös mahdollisuus oppia koko ajan uutta. Oman lisänsä tehtävään tuovat kansainväliset kontaktit mm. Ruotsiin ja Baltian maihin.


Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen ja tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävä vaatii myös joustavuutta, sillä tilanteet voivat muuttua nopeastikin. Iso osa tehtävästä on tiimityötä, mutta etsimämme henkilön on kyettävä myös itsenäiseen työskentelyyn.


Työtehtävän vastuualueet:

  • Asiakastilausprosessin hoitaminen
  • Asiakaskohtaisten hintojen päivittäminen SAP ja i-Scala -ohjelmissa
  • Yleiset toimistotehtävät, kuten kokous- ja matkajärjestelyt, laskujen hallinnointiTarvittavat tiedot ja taidot
:

  • 1-2 vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä
  • Vahva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Asiakaspalveluhenkisyys ja sosiaalisuus
  • Kaupallinen peruskoulutus (merkonomi, tradenomi)
  • Microsoft office –ohjelmien hallitseminen (Word, Excel, Power Point)
  • Kokemus SAP ja/tai i-Scala –ohjelmien käytöstä katsotaan eduksiHakemuksen sekä CV:n pyydämme toimittamaan rekrytointijärjestelmämme, https://jobs.thermofisher.com, kautta 29.4.2018 mennessä. Viite: 66473BR


Lisätietoja tehtävästä antavat
Jarmo Tenhunen, Sales Manager, jarmo.tenhunen@thermofisher.com, +358 50 340 7125
ja
Sune Sved, Sales Manager, sune.sved@thermofisher.com, +358 40 5874 201


Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.
Apply Now >>    
Link for schema
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search