EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

CareerOpportunities

What Story Will You Tell?
Apply Now >>    
Job ID :
51558BR
Location :
Denmark - Roskilde
:
Job Description

Kunne du tænke dig at være en del af en travl hverdag i et internationalt miljø med mange selvstændige opgaver? Er du fleksibel og har du erfaring med automater/PLC programmering? Så er jobbet som automatik mekaniker hos Thermo Fisher Scientific, Roskilde site måske noget for dig?

Hos Thermo Fisher Scientific fremstiller vi produkter der bruges i banebrydende forskning og til produktion af livsvigtig medicin. Vores kunder er laboratorier, hospitaler, forskningcentre samt diagnostik- og medicinalvirksomheder i hele verden. I Danmark beskæftiger virksomheden ca. 500 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat I Roskilde.

Vi søger en automatik mekaniker til at støtte produktionen i Roskilde i forhold til reparation og vedligeholdelse af automater til plast sprøjtestøbemaskiner, PLC programmering i Omron og Siemens systemer, samt varetage reparation og vedligeholdelse af maskiner og udstyr.

Om jobbet

Du vil blive en del af vedligeholdelsesafdelingen, hvor vi er 19 medarbejdere, der supporterer produktionen. Vi har et tæt samarbejde med kolleger i produktionen, der opstiller og producerer på produktionslinjerne.

Primære arbejdsopgaver

  • Fejlfinding på automater og sprøjtestøbemaskiner
  • Deltagelse i projektarbejde F.eks. i forbindelse med indkøb af nyt udstyr i samarbejde med projekt afdeling
  • Komme med forslag til optimering af maskiner/udstyr i dit område
  • Sørge for ryddelighed og 5S på området
  • Sætte kvalitet i højsædet i samråd med QR
  • Bidrage til et sikkert arbejdsmiljø


Vi stræber efter en dagligdag med godt humør, faglige udfordringer og løbende forbedringer. Du bliver en del af et større team med forskellige kompetencer, så der vil være rig lejlighed for sparring og faglig udvikling.

På sigt vil det det være en del af jobbet er at indgå i en vagtordning, hvor du arbejder hver 6 weekend med afløsning og frihed efter overenskomst.

Om dig

Du får en bred kontaktflade, og det er derfor vigtigt at du trives i et miljø, hvor der er mange der efterspørger dine kompetencer. Samtidig skal du trives i en virksomhed i forandring og være i stand til at planlægge og prioritere dine egne opgaver.

Derudover forventer vi at du:

  • Er uddannet som automatik mekaniker
  • Har gode IT kompetencer, da vi bruger IT i vores daglige arbejde
  • Kendskab til LEAN, 5S og GMP er en fordel


Vi lægger vægt på, at du kan tage ansvar og er omhyggelig og kvalitetsbevist i dit arbejde. Du er energisk, og arbejder selvstændigt og er god til at bevare overblikket selvom du har mange bolde i luften. Du har gode samarbejdsevner, og værdsætter et godt arbejdsklima, hvor fleksibilitet, sammenhold og faglig stolthed er nøgleord. Du har god ordenssans, og har gode dansk og engelsk kundskaber i både skrift og tale.

Om os

Vi tilbyder en virksomhedskultur, hvor du har mulighed for at udvikle dig. Thermo Fisher Scientific er en international virksomhed i stor vækst. Til din trivsel tilbydes gode kolleger med godt humør, et sundhedscenter, aktiv personale forening, sociale arrangementer, samt en kantine med et sundt og varierende udbud. Ansættelse sker i henhold til overenskomst.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillinlgen er du meget velkommen til at kontakte vedligeholdelseschef David Poorhamidi efter d. 18 september 2017 på tlf: 53604243

Ansøgningsfrist d. 8 oktober 2017Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE