EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

CareerOpportunities

What Story Will You Tell?
Apply Now >>    
Job ID :
59032BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tiedettä ja tutkimusta palveleva toimittaja terveydenhoidon, teollisuuden ja tutkimuksen alueella. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 20 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 65 000 asiantuntijaa globaalisti.
Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa, kasvattamaan laboratoriotuottavuutta, varmistamaan, että käyttämämme ruoka on turvallista sekä suojelemaan ympäristöä.

Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa sekä Vantaalla ja työllistämme yhteensä 800 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Työllistämme mm. eri insinööritieteiden osaajia, kemistejä, mikrobiologeja sekä bioinformatiikan osaajia. Suomessa kehitämme ja valmistamme pipettejä, kuoppalevylukijoita, kliinisen kemian sekä teollisen kemian analysaattoreita, laboratorioautomaatioratkaisuja sekä ruoan turvallisuuteen liittyviä tuotteita.
Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.


Laatuteknikko/ Quality Technician

Haemme Vantaan toimipisteeseemme Clinical Diagnostics Systems –liiketoimintaan laatuteknikkoa / Quality Technician määräaikaiseen työsuhteeseen (13kk). Laatuteknikon vastuulla on vastata laatujärjestelmän työkalujen ylläpidosta, laaturaportoinnista sekä osallistua toimintajärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tehtävässä pääset toimimaan osana mielenkiintoista globaalia projektia sekä kehittämään Vantaan laatuorganisaation IVD-istrumenttien Center of Excellence-toimintoja.

Päävastuualueet:

 • Toimintajärjestelmän dokumentoinnin hallinta, ylläpito ja kehittäminen osaltaan
 • Laadunhallintaohjelmiston (Q-Pulse) ylläpito pääkäyttäjänä, pitäen sisällään myös organisaation kouluttamista
 • Tuotteiden myyntiinhyväksyntä tarvittaessa
 • Toimintajärjestelmän ulkoisten auditointien tukeminen
 • Laatuosaston ja toimintajärjestelmän mittareiden raportointi
 • Tuotannon sähköisen järjestelmän pääkäyttäjä
 • Osallistuminen tarvittaessa tuoterekisteröinteihin

Tehtävässä edellytetään

 • Soveltuvaa koulutusta kuten laborantti, teknikko, insinööri tai vastaava
 • Aiempaa työkokemusta tuotannosta, tuotekehityksestä tai laadunvarmistuksesta sekä kiinnostusta laadunvarmistukseen
 • Toimisto-ohjelmien hallintaa
 • Hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa.
 • Tuntemus IVD lääkinnällisten laitteiden (medical device) tuotannosta, tuotekehityksestä tai laatujärjestelmistä katsotaan eduksi

Olet työskentelytavoiltasi aktiivinen, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja. Kykenet yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä, mutta pystyt ilmaisemaan itseäsi myös englannin kielellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Quality Manager, Sini Sippola, 050-311 2365, ke 13.12 klo 9-10. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.12.2017 mennessä työpaikkasivuston kautta: https://jobs.thermofisher.com/. Viite: 59032BR. Käymme läpi hakemuksia myös hakuaikana.

*IND-EMEA
*LI-KP1Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE