img1

 

Hvem er Thermo Fisher 
Danmark

 

 

Historien om Thermo Fisher Scientific i Danmark starter i 1953, da den visionære apoteker og entreprenør, Helmuth Ingvorsen, startede en produktion af pilleæsker i plast på Dom Apoteket i Roskilde. Virksomheden kaldte han ’Nunc’, der er latin og betyder ’lige nu’.

Grundlæggerens sans for innovation, initiativ og udvikling af både produkter og medarbejdere lever videre i dag, hvor Thermo Fisher Scientific er en vaskeægte dansk succeshistorie. Siden vi i 1953 startede eventyret i Roskilde, har vi skiftet navn, udvidet vores produktportefølje, tilføjet internationale lokationer og solgt vores produkter verden over. Alt sammen bevis på, at det i allerhøjeste grad er muligt at drive produktionsvirksomhed i Danmark, udvikle værdiskabende produkter og samtidig tjene penge.

Vores benhårde fokus på effektive processer, kvalitet og løbende forbedringer er nøglen til vores succes. Så hvad der for mange lyder som ’det umulige’ er vores hverdag, og det er vi stolte af.

Det kan ses i vores investeringer i udvikling og på vores imponerende, tekniske produktionsanlæg, hvor avancerede maskiner, robotter og bestrålingsanlæg kører døgnet rundt for at forvandle plastgranulat til verdens bedste laboratorieprodukter. Og det kan ses i vores fokus på kvalitetskontrol og logistik, der skal leve op til de strengeste internationale krav og standarder.

Lær Thermo Fisher Scientific bedre at kende i tal:

 
I Danmark har vi sites i Roskilde, Allerød og Hvidovre. Vore 500 medarbejdere producerer døgnet rundt mere end 1.300 forskellige produkter med en saml
jtc banner image

Join Our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.