Som medarbejder i Thermo Fisher Scientific i Danmark bliver du en del af et succesfuldt og alsidigt team på næsten 500 medarbejdere, der hver dag møder ind på arbejde med et højt fagligt niveau, godt humør og en vilje til at udvikle, producere og sælge nogle af verdens bedste laboratorieprodukter. Nøgleordet, for alt det vi laver, er løbende forbedringer – og det gælder også dig, dine kompetencer og dit velvære. Vi investerer og sætter fokus på dig og din udvikling. Vi hylder initiativ, og vi gør alt for, at du skal lykkes. Vi ved nemlig, at den eneste måde, vi kan nå vores ambitiøse mål, er ved at give dig frihed til at nå dem. Kun sådan kan vi blive ved med at finde på nye måder at gøre vores fælles arbejde bedre, smartere og mere lønsomt.

Som medarbejder i Thermo Fisher Scientific bliver du en del af en global virksomhed. Men selvom vores hovedsæde ligger i USA, er vi en dansk arbejdsplads med danske værdier. Hos os er der kort afstand fra produktionen til direktørkontoret og fra tanke til handling. Uanset om du arbejder på vores fabrik i Roskilde eller på kontorerne i Hvidovre og Allerød. Det er bare sådan, vi er: Pragmatiske, åbne og helt uden fine fornemmelser.

Guidet af vores fire kerneværdier, integritet, intensitet, innovation og involvering, arbejder vi løbende på at forbedre vores produkter, vores processer og vores personale, så vi kan fastholde vores førerposition i markedet.

Vi arbejder fokuseret og planlægger skarpt for at nå vores fælles mål. Det er ikke altid, at tingene går lige efter planen, og det kræver, at vi en gang i mellem giver den en ekstra skalle. Men vær aldrig i tvivl: Vi har stor respekt for dig og din tid, og vi kræver aldrig mere end det rimelige. Vi tilbyder gensidige fleksible arbejdsforhold i en 24/7-ordning, en kantine i verdensklasse, bus til døren, konkurrencedygtig løn samt gode og sikre arbejdsvilkår til dem, der kan, vil og tør være med til at byde den globale konkurrence op til dans.

Vi frygter ikke den globale konkurrence. Vi vinder den. Vil du være med?

Mød Vores Medarbejdere

Som medarbejder i Thermo Fisher Scientific i Danmark får du omkring 500 kolleger, der hver bidrager med højt fagligt niveau og godt humør. Her kan du møde nogle af dem.
I R&D-afdelingen i Thermo Fisher Scientific arbejder vi ikke kun med forskning og udvikling, vi har også en masse andre opgaver, der gør det spændende og dynamisk at arbejde her. Vi sidder lige i orkanens øje. Det er klart, at vores primære rolle er at komme med idéer til nye projekter og at deltage i udviklingsprojekter på tværs af virksomheden. Vi specificerer kravene til nye produkter baseret på vores kunders behov. De beskriver, hvilke ønsker de har, og hvilke egenskaber det nye produkt skal have. Vi kender kundens arbejdsgange og den proces, de skal bruge det til. Så oversætter vi al den viden til noget, vi kan producere. Vi sætter specifikationer på og verificerer og validerer bagefter det færdige produkt, så vi kan se, at det lever op til specifikationerne og kundernes krav.

EN DYNAMISK HVERDAG

Vi er centralt placeret, når det gælder support for sitet her. Vi hjælper produktionen med løbende tjek af produkterne. Og vi hjælper også vores Quality Assurance og Regulatory Affairs-afdeling i tilfælde af reklamationer. Interaktionen med de andre afdelinger giver en meget dynamisk hverdag. At arbejde her er meget praktisk, og som forsker sidder man ikke låst fast i nørderi. Vi er med til at forme nye produkter og finde ud af, om de overhovedet kan produceres. Bagefter kan man så følge med i, at tingene bliver til noget. Og så har man rigtig meget frihed til at forme ens egen hverdag og karrieremuligheder. Her er Ikke meget kassetænkning. Alle er åbne for nye forslag og nye processer.
Tina, R&D Manager
Jeg startede som plastmager hos Thermo Fisher Scientific i 2001 og besluttede mig for at skifte spor og blive automatikteknikerlærling i 2014. På daværende tidspunkt havde jeg arbejdet med plast i 25 år, og jeg følte, at det var ved at være tid til nye udfordringer. Jeg kan godt lide at rode med teknik og udstyr, og da Thermo Fisher Scientific søgte en teknikerlærling, så jeg mit snit til at springe videre. Jeg søgte stillingen på lige fod med alle andre og fik tilbudt pladsen som voksenlærling. Jeg vil tro, at det gav mig en fordel, at jeg vidste noget om sprøjtestøbningsmaskiner.

UDFORDRINGER, EFTERUDDANNELSE OG MEGET MERE

Som automatikteknikerlærling er mit arbejdsområde bl.a. fejlretning, reparationer og vedligeholdelse. Jeg bliver tilkaldt, hvis der er fejl på en af vores produktionslinjer eller ting, der skal skiftes ud. Det er jo et meget stort anlæg, vi har her, så der er rigeligt at se til. Vi er 15-16 kolleger, der er sammen om at holde det hele i gang. Her får jeg muligheden for at arbejde med alle typer teknologi. Fra de allernyeste robotter, til den lidt ældre hydraulik er her stort set alt, hvad man kan ønske sig. Som automatikteknikere bliver vi løbende efteruddannet på alle områder fra omskoling til nye robotter, videreudvikling i PLC-programmering og meget mere.
Kim, Automatikteknikerlærling
Jeg har kun arbejdet i Thermo Fisher Scientific i et par måneder, men jeg er allerede involveret i flere globale projekter. Efter nogle år som ensom ulv i venturebranchen, hvor jeg arbejdede med innovation og opfindelser inden for medical devices, følte jeg, at jeg havde brug for en større familie – og den fandt jeg her. Det giver virkelig mange muligheder for at forme min faglige udvikling at komme ind i så stor en organisation. Samtidig er det et stort plus, at vores site i Roskilde har god gammeldags produktion. Det hele bliver mere spændende, når du kan se produktionen af det, du arbejder med, lige her uden for din dør. Der er lidt Georg Gearløs over det. Og så bliver jeg ikke sat i en bås her. Jeg har mine daglige opgaver inden for kvalitetsudvikling, men jeg har også frie rammer til at udvikle nye idéer til produkter. Det ville jeg ikke få andre steder.

VI FORUDSER PROBLEMER, FØR DE OPSTÅR

Jeg er ansat som Quality Systems Engineer i Thermo Fisher Scientific. Det her er jo en meget reguleret branche, og der er masser af krav, der skal passes. Det er en levende proces, og en del af mit job er at vedligeholde og udvikle vores kvalitetssystem, så det hjælper os med at forudse ændringer eller fejl. Desuden er der risikovurdering for nye produktionsprocesser og produktudvikling, hvor vi skal være foran, så vi kan forhindre problemerne i at opstå.
Sune, Quality Systems Engineer
Jeg arbejder i vores Engineering-afdeling, hvor jeg har fokus på automatik og automatisering af produktionen. Jeg holder skarpt øje med, hvad der findes af standardløsninger på markedet. Både inden for robotter, transportsystemer, gribeteknologi, inspektionsapparater osv. Fordelen ved standardkomponenter er, at de er nemme at få leveret og nemme at vedligeholde. Når det gælder vores produktion, dur det ikke kun at have fokus på pris. Man skal have en retning, en strategi. Vi bruger bestemte slags teknologier og bestemte slags leverandører. Træning og vedligeholdelse bliver både nemmere og bedre ved at vælge standardhardware, som passer ind i ens retning og strategi.

AUTOMATISERING HOLDER OS FORAN KONKURRENTERNE

Jeg har arbejdet med automatisering i 20 år, og jeg er sikker på, at automatik kan hjælpe med at holde på arbejdspladserne her i Danmark. Det er dyrt at producere i Danmark, men vi har en høj standard for robotter og uddannelse, der kan hjælpe os i konkurrencen med fx Kina og Mexico. Og vi er med til at forme den udvikling hver dag her i Thermo Fisher Scientific. Vores produktionssite i Roskilde er i dag et af de mest automatiserede sites i verden. Vi har startet mange initiativer her med succes, og en del af mit job i dag er at rejse rundt til andre Thermo Fisher Scientific sites og dele ud af vores erfaringer. Det bliver der taget godt imod.
Monique, Project Manager
Jeg har arbejdet i Thermo Fisher Scientific siden 2013. Mit arbejdsområde er især bioproduktion i stor skala. Det kan fx være produktion af vacciner mod polio, skoldkopper, mæslinger, fåresyge, etc. Vi fremstiller de fysiske redskaber, vores kunder bruger til at lave vaccinerne, og det er der masser af cellebiologi i. For at fremstille vaccinerne er vi nemlig nødt til at bruge celler og cellekulturer. De celler, som vaccinerne laves i, dyrkes på vores plastemner. Her er det groft sagt mit job at optimere Thermo Fisher Scientifics produkt ved at få cellerne til at trives så godt som muligt. Det gælder så alt fra små petriskåle til vores cellefabrikker, som er store bakkesystemer, der kan indeholde op til 40-lags bakkesystemer.

VORES KNOW-HOW ER MED TIL AT FORME DEN MEDICINSKE UDVIKLING

I min stilling nyder jeg, inden for de givne rammer, stor eksperimentel egenrådighed. Det er klassisk R&D-arbejde – vi skal fragmentere noget for at se, hvordan det virker. Samtidig er det spændende på nærmeste hold at følge med i, hvordan vores produkter er med til at forme den medicinske udvikling. Der opstår hele tiden nye markeder for bioproduktion, og jeg kommer en gang imellem ud til store bioproduktionsanlæg verden over. Sådan et 1.000 liters anlæg er ikke noget, man ofte møder i universitetsverdenen. Det er overraskende stort! Her møder jeg vores kunder, ser deres udfordringer og finder ud af, hvilke knapper vi kan skrue på for at optimere vores produkt til deres produktion. På den måde spiller vi også en rolle i at forme udviklingen af fremtidens behandlinger.
David, BioProduction Scientist
img1
I Danmark har vi sites i Roskilde, Allerød og Hvidovre.

Arbejdsområder i Danmark

Thermo Fisher Scientific er vi godt 500 medarbejdere i Danmark. De fleste af os går på arbejde på vores udviklings- og produktionsanlæg lidt uden for Roskilde. Resten af os har hjemme på vores kontorer i Hvidovre og Allerød. Vores arbejde er opdelt i følgende arbejdsområder:

Quality Assurance/Quality Control

Her arbejder vi med den løbende forbedring af vores produkt- og proceskvalitet og sørger for, at vi hele tiden overholder og forbedrer vores kvalitetssystemer. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, så vi er sikre på, at vi leverer de produkter, de har brug for i den kvalitet, de forventer. Her kan du fx blive QA Coordinator, QA Engineer eller Laboratory Technician.

Engineering

I Engineering sørger vi for udførelsen af virksomhedens tekniske projekter og for, at den anvendte projektledelsesmodel altid er opdateret og bruges af projektlederne. Her kan du fx blive Project Manager eller Plastics Engineer.

HR

I HR-afdelingen understøtter vi alle Thermo Fisher Scientifics funktioner i Danmark. Vi er pt seks medarbejdere, der arbejder med alt lige fra rekruttering, medarbejderudvikling, lønadministration og strategisk business partnering. Desuden indgår HR i ledelsen af sitet i Roskilde. Her kan du fx blive HR Manager, HR Business Partner eller HR Assistant.

Produktion/
Vedligehold/
Mekanik

Der er mange forskellige opgaver i produktionen, fra produktion af emballage til vores produkter til administration af vores Kan-ban system. Vi arbejder i 12-mands teams, der har ansvaret for, at produktionen kører optimalt. Til at hjælpe med det har vi Vedligehold og Mekanik, der blandt andet står for opsætning, programmering og vedligehold af robotter. Her kan du fx blive Robot Technician, Operator, Repair Technician eller Tool Maker.

Lager

Vores lagermedarbejdere sørger for råvareforsyning, varemodtagelse, forsendelse og lageropgaver generelt. På lageret bruger vi både LX, AS400, Office-pakken og vores eget interne scannersystem, så arbejdet her kræver truckkort og gode IT-kundskaber. Her kan du fx blive Warehouse Assistant.
jtc banner image

Join Our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.